top of page

NAŠI EKSPERTI

Upoznajte srce našeg tima

Naš tim konsultanata sa sobom donosi bogato iskustvo iz različitih industrija i duboko razumevanje sveta biznisa, advertajzinga i medija. Njihova raznovrsnost omogućava nam da vam pružimo sveobuhvatnu podršku, vodeći vas ka kreativnim i efikasnim rešenjima za vaše poslovne izazove. Pored međusobne poslovne saradnje, mi smo kompanija koja neguje porodične vrednosti i dobar i kvalitetan prijateljski timski duh. Ovom prilikom vam predstavljamo srce naše kompanije, kao stalne članove svakog konsultantskog tima.

Uros Nedeljkovic Deus Ex Consulting

Uroš Nedeljković

CEO, Business and Marketing Consultant

Uroš je osnivač i izvršni direktor kompanije Deus Ex Consulting, sa izuzetnim iskustvom u oblasti komunikacija i poslovanja. Njegov karijerni put je konstantno evoluirao u dinamičnom svetu biznisa, počevši kao terenski prodavac u kompaniji Coca-Cola odmah nakon diplomiranja da bi kroz svoju raznovrsnu karijeru, Uroš je stekao iskustvo u vođenju nekih od najuspešnijih srpskih brendova (Knjaz Miloš, Frikom).

Uroš je dobitnik niza prestižnih nagrada u oblasti brendiranja i marketinga, a takođe je redovan dopisnik Bizlife Magazina. Kroz svoje interesantne i edukativne tekstove, deli znanje i iskustvo koje je stekao tokom svoje karijere.

  • LinkedIn
Uros
Marina Matekovic Deus Ex Consulting

Marina Mateković

Partner, Marketing and Media Consultant

Sa skoro 20 godina rada u oblasti marketinga, komunikacija i upravljanja brendom, Marina je stekla respektabilnu ekspertizu kroz kombinovano iskustvo rada u renomiranim multinacionalnim (Nestle, BASF), regionalnim (Knjaz Miloš) ali i advertajzing agencijama (Leo Burnett, Publicis) kroz koje je imala priliku da sarađuje sa klijentima iz različitih industrija. Njen fokus je unapređenje korisničkog, odnosno potrošačkog iskustva sa ciljem jačanja lojalnosti brendu i postizanja profitabilnog poslovanja. Veruje da uspeh brenda zavisi ne samo od kvaliteta proizvoda, već i od sposobnosti da dobro razumemo psihologiju potrošača i identifikujemo ključne informacije koje će nam dati smernice kako da dalje gradimo naš brend.

 

Sa titulom magistra Fakulteta organizacionih nauka, Marina je takođe aktivno uključena u akademsku zajednicu, kao gostujući predavač na fakultetima i stručnim radionicama. Koautor je knjige "Event Planning - Principles & Practice" (2013). Sa svojim timom je osvojila veći broj nagrada na renomiranim evropskim i lokalnim advertajzing festivalima.

  • LinkedIn
Marina
Filip Matekovic Deus Ex

Filip Mateković

Digital Media Consultant

Filip je naš vodeći konsultant iz oblasti digitalnog marketinga i online oglašavanja. Sa osnovnom edukacijom u oblasti grafičkog inženjeringa, on je svoju profesionalnu strast usmerio ka B2B marketingu, istovremeno gajeći duboku privrženost prema brojevima i analitičkom pristupu.

Njegovo bogato profesionalno iskustvo obuhvata rad u vodećim online advertising agencijama (Degordian), kao i renomiranim bankama (Addiko, Sberbank), a trenutno se nalazi na poziciji marketing direktora uspešne startup kompanije Hunch, koja se bavi automatizacijom online oglašavanja.

Kroz godine bankarskog korporativnog iskustva, Filip je stekao neprocenjivo razumevanje kako velikih institucija - tako i brzog tempa poslovanja. Njegova promena ka startup sferi svedoči o njegovoj sposobnosti da prepozna potencijal i priliku za rast u novim izazovima.

  • LinkedIn
Filip
Duska Nedeljkovic Deus Ex

Duška Nedeljković

Brand Building Consultant

Duška je Deus Ex konsultantkinja specijalizovana za razvoj brendova, sa obiljem iskustva u oblasti PR-a i organizaciji konferencija širom sveta. Sa pozadinom u komunikacijama i upravljanju događajima, ona donosi jedinstvenu kombinaciju veština koje podstiču brendove da se istaknu.

Sa svojom dugogodišnjom karijerom, Duška je uspešno kreirala identitete za različite i autentične i efikasne marketinške kampanje koje ostavljaju utisak. Duškino iskustvo obuhvata rad u PR sektoru, gde je sarađivala sa klijentima širom sveta, od luksuznih brendova do tehnoloških inovacija. Njeno umeće organizacije konferencija i događaja na međunarodnom nivou pruža joj duboku perspektivu i sposobnost da se nosi sa izazovima svakog tržišta.

  • LinkedIn
Duska
bottom of page